Modette

VECKA 42
 
Halva Oktober har nu passerat och vi har nästan haft sommarvärme här hemma i helgen. Den här veckan bjuder på massa spännande saker och jag ska unna mig lite ledig tid från kontoret för att hinna jobba ikapp med några brudpar och ett samarbete. Ska vi kolla på vad veckan innehåller?
 
Måndag: Kontorsdag, excelkurs och efter jobbet ska jag filma ett än så länge hemligt projekt. När vi är klara ska jag ta mig ut till stallet för lite träning med fina Moldi.
 
Tisdag: Kontorsdag med lite möten, styrelsemöte och sedan bloggjobb på kvällen. Jag ska även försöka sätta en strategi för mina sociala medier.
 
Onsdag: En dag full av möten på kontoret och på eftermiddagen ska jag iväg på två pressvisningar - det ska bli riktigt spännande. Jag ska även hinna avsluta ett samarbete.
 
Torsdag: Uppdatera lite mallar, kolla igenom avtal och gå igenom vart mina brudpar är i planeringen. Avslutning på excelkursen
 
Fredag: Lugn dag på kontoret och sedan har jag inga planer. Jag kanske åker ut till mina föräldrar och hänger med min brorsdotter som de är barnvakt till.
 
Lördag: Vi ska åka ut till landet för att höststäda och vinterdona.
 
Söndag: Event med en av mina brudar och hennes tärnor
 
Vad ska ni göra för skoj i veckan?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress