Modette

VECKA 43
 
Så var det måndag igen och vi laddar för en ny fullspäckad vecka. Det blir en del jobb men även mycket kul att se fram emot. Den idé jag kläckte igår har jag marinerat lite och jag är ännu mera peppad att sätta igång planeringen av den. Ska vi kolla vad som händer annars i veckan då?
 
Måndag: Kontorsdag där vi har en fokusdag och jag har en del möten. På kvällen ska jag till stallet och sedan lägga upp en businessplan för min nya idé
 
Tisdag: Kontorsdag helt utan möten där jag förhoppningsvis hinner avverka en stor del av min TO-DO lista. På kvällen kommer jag att fokusera på blogg och sociala medier.
 
Onsdag: Dagen startar med frukostklubben följt av ett mötesmarathon utan dess like. På kvällen har jag en nageltid inbokad så då hinner jag sitta och planera lite kring marknadsföring av mina kanaler och samarbeten.
 
Torsdag: Möte hela förmiddagen och på eftermiddagen ska jag iväg och träffa ett nytt brudpar och även titta på den lokal de har tänkt ha festen i. Jag ska sedan skynda tillbaka till kontoret för några sista möten angående en kick-off. Torsdag kväll brukar innebära Wahlgrens värld och glass i soffan - så detta får bli veckans slapparkväll.
 
Fredag: Lugn kontorsdag utan större planer. Kanske borde försöka få in lite kompis-tid här.
 
Lördag & Söndag: Lugn helg med lite jobb, inflyttningsfest och mys.
 
Kan inte ni berätta vad ni ska göra i veckan? ❤
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress