Modette

WHAT I LOOK FORWARD TO IN OCTOBER
Det är officiellt HÖST och jag älskar det. Jag vet inte riktigt vart min förkärlek för "boande" hemma har kommit ifrån men jag vill att varje vrå hemma ska kännas mysig så jag har bunkrat upp med ljus, blommor och mysiga filtar lite varstans i lägenheten. Efter den här fantastiska väder-sommaren så tror jag att jag uppskattar hösten lite mer och tycker även en grå höstdag kan vara fin på sitt sätt. Jag känner att Oktober är lite av en nystart och jag känner på mig att det kommer bli en bra månad. Så vad ser jag fram emot mest i Oktober?
 
Höstmys
Jag vill krypa upp i soffan med en kopp te och bara njuta. Hitta höstiga favoritteer att fylla skafferiet med. Gå långa promenader i ett krispigt Stockholm och njuta när solen tittar fram. SItta inomhus och leta inspiration medan regnet smattrar på rutan. Härligt långa ridturer i ett gul/rött landskap. Laga mustiga soppor och nyttiga juicer. Läsa flera böcker
Helt enkelt ta vara på årstiden och njuta så länge den varar.
 
Stylad fotografering
Jag vill sätta ihop en fotografering med duktiga leverantörer jag vill jobba med i framtiden och få bra innehåll till blogg och hemsida. Sedan vill jag såklart skapa fler kontakter inom branschen för att kunna erbjuda mina brudpar the best of the best.
 
Kvantitet- & Kvalitetstid
Jag vill ha mer kvalitetstid med Johan och mer kvantitetstid med vänner. Fokusera på välmående och få in så många pusselbitar som möjligt i livet. Hitta tid för träning, jobb, blogg, vänner, familj, kärlek, mig själv och inspiration.
 
Utveckla min business
Jag vill förändra min hemsida, sätta en bra logga, komma i kontakt med andra som precis har startar företag och vill dela erfarenheter. Hitta fler kunder och samarbetspartners. Komma igång ordentligt med 2019 års bröllopsplaneringar. Sätta en struktur för mitt arbete framåt. Åka ut till flera lokaler och besöka dem.
Gå klart steg 2 i Great Weddings Academy för att bli ceritiferad.
 
VÅGA MER
Våga använda mitt nätverk. Våga säga vad jag drömmer om. Våga ta klivet in i det okända. Våga vara mig själv. Våga förändras. Våga misslyckas. Våga tro på mig själv och att jag kan det här. Våga ta mer plats och utmana mig själv.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress