Modette

ATT KOMMA IGÅNG MED BRÖLLOPSPLANERNA
Jag kan tänka mig att ni är några stycken som har förlovat er i sommar och som tänker gifta er antingen 2019 eller 2020. Efter en förlovning är det såklart vanligt att man sitter och drömmer sig bort om sitt drömbröllop och hur man vill att allt ska bli men man kanske inte alltid tar tag i allt man faktiskt behöver göra för att skapa sitt drömbröllop. Om ni ska gifta er 2019 är det hög tid att "get down to business" och verkligen starta er planering så därför tänkte jag ge er tre tips på vad ni behöver prioritera i början av planeringen.
 
1. PRIORITERINGSLISTA
Skriv ner vad för typ av bröllop ni vill ha och vad som är viktigast för er. Vad vill ni prioritera att lägga pengar på och vad känns viktigt för att ni ska få ert drömbröllop? Allt kommer såklart kännas viktigt men om ni ÄLSKAR mat och dryck så är det klart att det ska prioriteras högt samtidigt som ni kanske inte tycker det är lika viktigt med blommor eller övrig dekor, eller så är ni tvärtom. Försök vara hårda mot er själva och lyssna på varandra. Om ni senare i planeringen börjar tycka att budgeten springer iväg så kan ni alltid gå tillbaka till er prioriteringslista och se vilka poster som ni kan justera på utifrån vad ni har satt för prioriteringar.
 
 
2. CHECKLISTOR
Dags att börja strukturera upp planeringen och se över vad som behöver göras och när det behöver göras. Det naturliga är att man börjar med det man tycker är kul MEN det finns faktiskt en anledning till att vi koordinatorer tjatar om att man behöver göra saker i "rätt" ordning och det är främst för att det är tråkigt om ni står där med klänning, blommor och dekor men inte har någon lokal att vara i för att ni var för sent ute. Så skriv ner en checklista och håll er till den. Om ni inte vet vad som ska göras när så finns det massa tips på internet eller så bokar ni en konsultation med en bröllopskoordinator där ni får ALLT ni behöver för att kunna planera ert drömbröllop själva.
 
 
3. INSPIRATION
Leta inspiration från ert hem, inredningsmagasin, pinterest, TV, Sociala Medier. Försök att tanka på med inspirationsbilder som ni kan utgå från när ni skapar ert bröllop. MEN begränsa er inte till andras bröllop eller andra event ni ser på sociala medier och pinterest utan försök att tänka utanför boxen och hitta något som inspirerar er i vardagen, i naturen eller i något specifikt material. Färger, former, tyger, allt ni kan tänkas inspireras av kan ni samla ihop.
 
 
 
Lycka till, ni har en fantastisk tid framför er! ❤
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress