Modette

VECKA 37
 
Hallå vänner, jag är tillbaka!
Ny vecka, nya möjligheter och jag känner mig väldigt peppad på hösten nu. Den här veckan är en mjukstart och jag ska njuta av några lediga kvällar för att insupa inspiration och ladda upp inför kommande veckor.
 
Måndag: Uppstartsmöten och komma ikapp mejlkorgen och allt jag missat när jag varit borta. På kvällen blir det stallet och sedan fixa inför vår städare som kommer på tisdag (äntligen ska våra fönster bli rena). Jag ska även försöka hitta en rutin för hur jag lägger upp veckan med blogg, bröllopsjobb och fritid.
 
Tisdag: Uppstartsmöte inför nästa vecka, fortsätta mig genom mejlkorgen och på kvällen ska jag hem till mamma för att äta middag med familjen och vinka hejdå till mamma som ska iväg på tjejresa till Canada i två veckor.
 
Onsdag: Lugn kontorsdag med tid för att komma ikapp och sedan ska jag lägga en plan för hösten. Telefonmöte på kvällen för ett roligt event jag ska hålla i snart.
 
Torsdag: Mötesdag med spännande möten och avslut av Augusti. Även ett sista avslut med ett av mina brudpar
 
Fredag: Många möten även denna dag inför nästa vecka och sedan ska jag till frisören. Jag är sugen på förändring och jag vet vilken färg jag ska ha, det är bara längden på håret jag ska bestämma mig för...
 
Lördag & Söndag: En lugn helg där vi ska ta tag i vår långa TO-DO lista som vi har här hemma och rusta hemmet lite mer för höst.
 
Vad ska ni göra för roligt i veckan?
Jenniey Love

Låter som en fullspäckad men härlig vecka. Själv ska man bara försöka ta dagarna som de kommer och vila upp mig inför helgen. kramiz<3

Svar: Ja det blir en härlig vecka, hoppas du också får en fin vecka <3
Madeleine Björk

Angelica Wåhlin

Fullt upp ser jag, hoppas du får en fantastisk vecka!

Svar: Ja det blir full rulle. Hoppas du också har en härlig vecka! <3
Madeleine Björk

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress