Modette

VECKA 38
 
Det blev inget inlägg igår för efter gårdagens event som ni snart ska få veta mer om så åkte jag hem och vilade eftersom det kändes som att huvudet skulle sprängas. Vi tog oss i alla fall ut på en promenad och sedan övertalade jag J att gå och lägga sig med mig redan vid 21, han spelade lite gitarr för mig innan jag somnade. Imorse vaknade jag med lika sprängande huvudvärk så jag tog en tablett och den hjälpte efter ett tag. Den här veckan är det full rulle på kontoret eftersom vi ska lägga en budget och strategi för 2019.
 
Men vi tittar på vad veckan innehåller.
 
Måndag: Kontorsdag med uppstart av budget, sammanställa förslag på lokaler till ett nytt brudpar och sedan åker jag ut till stallet för att andas lite.
 
Tisdag: Budget- och strategiarbetet fortsätter och sedan måste jag gå igenom lite papper inför kvällens styrelsemöte (och även städa iordning vårt kaoshem eftersom mötet hålls hemma hos oss). Just det jag måste hinna baka något glutenfritt eftersom vi ska bjuda på budgetfika på onsdagen. Slänger nog ihop en äppelkaka med äpplen från mammas trädgård.
 
Onsdag: Fortsätta med budgeten - blir en sen kväll på kontoret och sedan måste jag publicera det samarbete jag arbetade med i helgen. Jag ska redigera klart filmen och sedan redigera några bilder till bloggen.
 
Torsdag: Sista budgetdagen och det gäller att få ihop alla siffror, sedan ska jag fokusera på bloggen som inte kommer få så mycket uppmärksamhet under veckan.
 
Fredag: Det kommer en reparatör som ska laga vår micro på förmiddagen så jag kör hemma-kontor, sedan har jag ett möte om en konferensdag jag ska hjälpa till med och sedan en intervju kring entreprenörskap och starta eget företag. På kvällen blir det antingen AW eller Taco-mys-fredag.
 
Lördag: Jag ska försöka styra ihop en brunch med några vänner och sedan på kvällen ska vi fira att Kardemumma (vårt familjeföretag) öppnades för 10 år sedan.
 
Söndag: En slappardag, jag behöver ta helt ledigt och bara vara. 
 
Hoppas ni får en härlig vecka ❤
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress