Modette

VECKA 39
 
Nej hörrni, det blev inte mycket kärlek till bloggen förra veckan. Det var en galen vecka och inte på ett speciellt bra sätt. I fredags när jag gick hem från kontoret visste jag knappt vad jag hette eller hur jag skulle orka gå de 15 minuter som det tar hem. För lite sömn, dålig mat och ett pressat schema är verkligen inte hur man vill starta hösten så eftersom det var höstdagjämning igår så tänker jag att vi officiellt startar hösten idag. Så detta blir min första höstvecka och jag tycker att vi kollar vad den innehåller.
 
Måndag: Kontorsjobb, skicka offert och börja göra material för uppstart av två brudpar. På kvällen har jag kvällsfodringen hos hästarna så det blir en sen kväll i stallet.
 
Tisdag: Äntligen en lugn dag på kontoret och bloggjobb. Sedan behöver jag börja planera min 30-årsfest för det har jag bestämt ska bli en hejdundrande fest. Så gästlista och lokal ska börja spånas på och eventuella samarbeten.
 
Onsdag: Frukostklubben och sedan ska vi ha några sista möten angående den budget vi lagt för 2019, jag ska sedan iväg och fixa naglarna och sedan ska jag försöka göra något med de äpplen som jag plockade hemma hos mamma igår, kanske blir det mer mos eller så ska jag försöka mig på att göra lite must.
 
Torsdag: En dag fylld av roliga möten om olika event och kampanjer. På kvällen skulle jag vilja hinna åka och köpa nya ljus för att höst-säkra lägenheten.
 
Fredag: Fortsätter med event- och kampanjmöten och sedan blir det antingen att vi åker ner med Johans föräldrar till Småland eller så stannr vi hemma och jag går på Modettes 10-årsfest.
 
Lördag & Söndag: Antingen en helg på Ölands Skördefest och i Småland eller en lugn helg hemma. Den som lever får se.
 
Hoppas ni får en fin vecka ❤
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress