Modette

DET GÅR BRA NU!

(null)

Jag vet att det är dålig uppdatering och att bloggen inte är sig lik. Dock blir ni bara fler och fler här inne så ni kanske gillar den mer personliga bloggen?

Livet går verkligen upp och ner. Ena dagen är jag high on life, andra dagen är allt jobbigt, men något jag vet är att jag i grund och botten mår bra och är lycklig så som det är nu.

Att separera är inte lätt och jag har ifrågasatt varför jag inte mår sämre än jag gör. I veckan var det för första gången tufft att praktiskt separera. Vi skulle försöka hitta en lite mer långsiktig lösning för vår boendesituation eftersom vi inte har lyckats få vår lägenhet såld. Och torsdags morse löste vi allt, efter några dagars förhandlingar, och jag tror att vi båda är nöjda med lösningen. Jag kommer i mitten på maj att flytta till en andrahandslägenhet innanför tullarna och J flyttar hem till vår lägenhet till dess att vi säljer lägenheten.

Det ska bli väldigt tråkigt att flytta från lägenheten såklart men skönt att jag har hittat en lösning som är någorlunda långsiktig. Även mysigt att flytta in till stan igen. Jag är så peppad på den här våren och sommaren. Min första vår som singel på väldigt länge, i en ny lägenhet och som 30-åring. Angående det här att krossa 30-strecket kan vi prata en annan dag om – jag är både glad för att lämna mitt 20-something-liv men det är även skrämmande att hoppa över 30-strecket.

 Nu tycker jag att vi njuter av den här helgen! ❤