Modette

BRÖLLOPSPARFYM
 
Jag är en person som är otroligt känslig för dofter och som verkligen förknippar personer eller händelser till en viss doft. Därför har jag tipsat några av mina brudpar om att de borde välja ut en ny parfym till bröllopsdagen som de sedan förknippar med varandra och sitt bröllop. Jag tycker att det är viktigt att man inte lägger allt krut på hår och smink utan även tänker igenom vilken doft man vill använda - den doft som ens partner kommer minnas från bröllopsdagen.
 
Jag tycker själv att det är en djungel det här med dofter så därför blev jag superglad när jag hittade parfymguiden hos ShopAlike för då kunde jag läsa mig till hur parfymer funkar, vad jag ska tänka på och vilka dofter som jag faktiskt gillar. Det finns tydligen tre olika noter i parfym; toppnoter, hjärtnoter och basnoter. För att förstå vilka noter som jag gillar så började jag med att söka på mina favoritparfymer som just nu är Dolce från Dolce & Gabbana, Black Opium från YSL samt Fleur Sauvage från Make up Store. Jag insåg ganska snabbt att mina favoritparfymer är ganska olika varandra men att de alla hade trä som basnot, blommor som hjärtnot och citrus som toppnot. 
 
Så nu när jag letar efter en ny parfym till min 30-årsdag så kommer jag leta efter trä, blommigt och citrus. Vilka parfymer och dofter gillar ni?
 
 
Isabelle

Åh jag ska köpa den där D&G 😍❤️

Svar: Ja gört! 😍🤩
Madeleine Björk

Elin

Bästa tipset! Jag älskar Black Opium 😍

Svar: Ja visst är det bra? 🤩😍
Madeleine Björk

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress