Modette

PÅSKLEDIG
(null)

(null)

(null)

(null)

Jag har tagit påskledigt och varit uppe med familjen i Messlingen. Att checka ut helt var precis vad jag behövde och det har varit en fantastisk vecka. Vädret har visat sig från sin bästa sida och jag har känt mig så tillfreds med livet. Allt har känns bra, jag har hunnit reflektera mer över vad som hände i början på året, jag har vänt och vridit på känslor som kommit upp, jag har tillåtit mig att känna och inte tryckt bort något. Jag har helt enkelt funderat på de råd som min livscoach gav mig förra veckan och börjat se min omgivning som en spegelbild av mig själv. Det kanske låter flummigt men i mitt huvud så är det helt rimligt. 

Trots att vi har haft en fantastisk vecka så är jag väldigt redo för att åka hem. Komma hem och landa lite idag, njuta lite mer av solen imorgon och på tisdag sätta igång med jobbet ordentligt. Jag har fått perspektiv och en nytändning här uppe. Jag är så redo för bröllopssäsongen som sätter igång nu. 

Och om EXAKT 2 veckor fyller jag 30 - hur sjukt är inte det? Jag tror att jag har lite åldersnoja men jag ser även fram emot att fira min 30-årsdag med nära och kära. Tänk hörreni vad livet har att ge! ♥️

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress