Modette

VECKA 14
 
Det är dags att återuppliva en gammal favorit i bloggen - min vecka. Jag älskar att läsa om andras planer (kan vara så att min strukturerade hjärnhalva gillar när det finns planer). Den här veckan är desto lugnare på AW-fronten än förra veckan som hade AW 4/5 arbetsdagar men desto mer jobb behöver bli gjort.
 
Måndag: Vi startar veckan med BBG-träning (bästa starten) sen är det möten för hela slanten, jag ska göra lite bloggjobb och ett samarbete som kommer upp i veckan. Bröllopsmöte på kvällen med ett av mina brudpar.
 
Tisdag: En HELT mötesfri dag vilket jag verkligen ser fram emot för där ska jag vara sjukt effektiv och jobba undan en hel del. Jag ska även höras med en av mina assistenter till sommarens bröllop. Behöver även gå igenom några brudpars leverantörsavtal och skissa på några körscheman.
 
Onsdag: BBG, avdelningsmöte och uppföljning av månadens kampanjer på kontoret. På kvällen blir det middag med en vän ❤
 
Torsdag: Fullsmockad dag med möten, checklistor och jag ska även göra några sista steg i min bröllopsutbildning så att jag blir helt klar. På kvällen står även nagelfix på schemat för att jag ska bli fin inför helgen.
 
Fredag: Fancy friday på kontoret, möten och på kvällen ska jag äntligen få hänga med några gamla arbetskollegor igen. Det var alldeles för länge sedan vi sågs.
 
Lördag: Inflyttningsfika hos min kusin och sedan ska vi fira Sanna som fyller 30 år med en hejdundrande kväll på Kasai. 
 
Söndag: Vara bakis - story of my life för tillfället.
 
Är vi pepp på veckan? ❤
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress