Modette

VECKA 3
 
Det kommer inte vara några vanliga veckor framöver men jag ska försöka göra dem så vanliga det bara går. Jag har tänkt att jag i veckan ska försöka summera 2018, prata om vad jag har lyckats och misslyckats med samt vad jag har för mål för 2019. Jag tror att 2019 kommer bli ett riktigt bra år trots att det har startat lite utmanande. Men just nu känner jag att det som inte dödar, det härdar och jag kommer gå riktigt stark ur det här, hur det än slutar.
 
Den här veckan tror jag blir ganska lugn, jag är fortfarande lite låg på energi och orkar inte trycka in så mycket men jag ska försöka få in lite fler vän-dejter för det gäller att omge sig med härliga människor.
 
Måndag: Kontorsjobb, några möten och fokus på mina brudpars checklistor och att starta igång på riktigt efter ledigheten. Jag ska även försöka fixa lite middag och matlådor till veckan.
 
Tisdag: Lugn dag på kontoret, fokus på samarbeten och den stylade fotograferingen jag ska få ihop i februari. På kvällen är det styrelsemöte med många viktiga punkter att gå igenom.
 
Onsdag: Frukostklubben, mötesmarathon och förbereda inför att skicka ut några fakturor.
 
Torsdag: Ännu en lugn dag på kontoret där jag ska checka av en låååång to-do lista. På kvällen ska jag förhoppningsvis träffa Rebecca.
 
Fredag: Möten på kontoret och förhoppningsvis en AW efter jobbet.
 
Lördag-Söndag: Vän- och familjetid. Tanka kärlek och energi.
 
Hoppas ni får en fin vecka! ❤
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress