Modette

VECKA 23

(null)

Den här veckan började verkligen på sämsta tänkbara sätt. Vi körde ett BBG-pass imorse och det kan nog varit ett av de sämsta passen vi gjort – tur att vi i alla fall tränade vår karaktär. Sen har dagen gått i slowmotion och jag har knappt fått något gjort för jag har känt mig distraherad. Vet inte varför den här måndagen har startat såhär men jag har bestämt mig för att inte lägga för mycket energi på den här dagen och bara låta den passera. Imorgon är en ny dag och jag ska se till att resten av veckan blir bättre för jag har inte tid att vara såhär ineffektiv och irriterad när det är kortvecka och allt.

Måndag: Det blev en seg kontorsdag och nu sitter jag och jobbar med några bröllopskoncept. Jag förbereder även några blogginlägg och går igenom checklistan inför morgondagens möte

Tisdag: Mötesdag på kontoret. Jag ska även förbi ett av mina brudpars kontor på eftermiddagen för att gå igenom lite planer eftersom jag har tagit över ansvaret för all dekor till deras bröllop eftersom deras tidigare leverantör har lagt ner sin verksamhet. På kvällen behöver jag ut och springa för att träna inför loppet jag ska springa nästa vecka.

Onsdag: Träning & frukost. Eftersom det är sista riktiga arbetsdagen för veckan så ska jag försöka knyta ihop lite lösa trådar. På kvällen är jag inbjuden att gå på en butiksöppning och jag hoppas på bubbel och massor av smakprover på tårtor. Efter butiksöppningen måste det handlas inför helgen.

Torsdag: Tidig springtur innan det är dags att ta sig ut till landet där helgen ska spenderas.

Fredag-Söndag: Stockholms Skärgård ❤

Jag ser så himla mycket fram emot en lugn helg i skärgården – precis vad jag behöver efter de här veckorna. Jag har känt mig väldigt stressad under en period på grund av både jobb och privata beslut men nu känns det i alla fall som att det har lugnat ner sig lite på det privata planet men jobbet trappas upp eftersom vi går in i högsäsong nu.

Hur ser er vecka ut?


Emma

Så mysigt att åka ut i skärgården när det ska bli så fint väder :) Här ska det jobbas hela helgen! :(

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress