Modette

VECKA 25

(null)

Hej du galna vecka!

Jag lämnar en ganska lugn vecka bakom mig där jag har hunnit umgås med människor jag tycker om och även hunnit jobba med bröllopen som närmar sig med stormsteg. De två nästkommande veckorna är dock helt galna men jag är sjukt taggad på det! Midsommar kommer dock som en liten micro-paus vilket är behövligt.

Måndag: Mejlkorgen ska betas av och det blir mycket som ska hinnas med på kontoret. Jag har en lååång TO-DO lista som måste börja betas av om jag ska kunna njuta av lite ledighet under midsommarhelgen. Jag behöver även gå igenom två av mina brudpars checklistor och göra klart ett körschema. På kvällen ska jag iväg och ha mitt sista styrelsemöte – lämna över stafettpinnen. Det känns väldigt skönt att få ett mindre uppdrag på mina axlar, nu kan jag helt fokusera på annat som behöver min uppmärksamhet.

Tisdag: Morgonmöte med min livscoach, jobb på kontoret med nya offerter och fakturor som ska skickas ut. På kvällen ska jag ha ett möte med ett av mina brudpars toastmaster för att spika körschema och talare. Jag måste även sätta mig med adminarbete (moms och kvittoredovisning) vilket inte alls lockar men det måste göras.

Onsdag: Morgonträning, frukost och mötesmarathon 9-17. Avslutar mötesdagen med en ny potentiell kund och sedan ska jag ut med en kollega och slå lite golfbollar – skönt att få rensa huvudet och röra på sig efter den intensiva dagen som jag förutspår att det kommer bli.

Torsdag: Uppstart med nytt brudpar som gifter sig 2020, knyta ihop lite lösa trådar inför helgen och avsluta dagen med nya naglar. Tror även att vi måste handla lite inför midsommar och eventuellt laga lite mat.

Fredag: Midsommar med allt vad det innebär

Lördag-Söndag: Om det är fint väder och jag har hunnit jobba klart med allt som skulle göras i veckan så tar vi nog båten ut och njuter av Stockholms skärgård.

Tänk att dessa intensiva veckor ger mig pirr i magen och motivation att jobba på och uppfylla mina drömmar. Jag hoppas att ni har en fantastisk vecka och att ni får en fin midsommar.

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress