Modette

JAG MÅR INTE BRA OCH DET ÄR OKEJ

(null)

Fotograf: Clara Mortensen Blommor: Björk Event

Det är i alla fall något jag försöker intala mig själv. Jag har en sjuk dipp just nu – inget är roligt, inget är intressant och jag är extremt stressad över livet. Jag ångrar så mycket, jag går ner i en ond spiral där jag önskar att jag fick leva om mina senaste 10 år. Jag önskar att jag hade gjort saker annorlunda, jag önskar att jag hade tagit en annan väg, jag önskar att jag hade tagit tag i mitt liv tidigare. Jag känner att livet springer iväg, att jag inte har kontroll och att jag inte gör saker för mig själv.

Jag tror att mycket är hormonellt eftersom jag för någon vecka sedan kände mig på topp och var high-on-life. Men fy fasen för att må såhär.

Att jag fyller 30 år om mindre än två månader stressar mig även otroligt mycket. Jag sätter höga förväntningar på mitt födelsedagsfirande, jag vill och tror att jag ska styra världens bästa fest. Jag som eventplanerare MÅSTE leverera – eller? Men just nu vet jag inte ens hur jag vill fira min födelsedag. Det enda jag vet är att om jag inte tar tag i det så kommer jag inte fira min 30-årsdag och det kommer jag ångra. Ovissheten i att jag inte ens vet vart jag kommer bo i maj späder på all stress. Jag kan inte bjuda hem folk till mig eftersom det kanske inte finns en lägenhet att bjuda hem till. Att inte veta hur det går med försäljningen av lägenheten får bägaren att rinna över.

Men jag ska försöka intala mig att det här är en fas, jag måste vara rationell i detta. Allt kommer bli bra tillslut. Så länge ska jag försöka omge mig med kloka och varma människor. Jag ska grotta ner mig i jobb och inte tänka på någon annan än mig själv.

Lisa

Vackert att du skriver så ärligt. Tror många kan relatera, även jag själv.. Finns här fina du <3

Svar: Tack finis, finns här för dig med! <3
Madeleine Björk

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress