Modette

VI BA KÖR!
 
Jag satt i kanske 15 minuter och försökte hitta på en bra rubrik till dagens inlägg men det blev inte bättre än ovan. Det har varit en lång paus med sporadisk uppdatering och det beror främst på att jag inte vetat vad jag ska skriva. Men idag föll andan på och jag kände att det var dags för en uppdatering så vi gör som rubriken säger och bara kör!
 
Det är snart dags för mig att bege mig in mot stan för att träffa upp några av Modette-tjejerna och ha en AW. Ska bli så mysigt att träffa dem och jag tror visst att vi ska få lära oss lite om smink idag. Känner jag Lisa rätt så har hon planerat en fantastisk kväll ❤
 
Annars då? Vi har haft visning av lägenheten i helgen och budgivningen är igång, snälla håll alla era tummar och tår för att det går vägen och jag inte blir bankrutt på kuppen. Måendet då? Jag mår bra, hade en riktig dipp förra veckan (troligtvis pga hormoner - har aldrig listat ut när jag har vad) men nu mår jag bra. Jag har väldigt mycket energi som jag inte riktigt vet vart jag ska göra av så i natt vaknade jag 03:15 och kunde inte somna om så jag gick ut på en promenad vid 05 för hela kroppen skakade nästan. Jag hoppas att jag kan sova mer ikväll för imorgon måste jag vara pigg när vi ska köra veckans andra BBG-pass (den som vet den vet).
 
Nej nu måste jag göra mig freesch för att dra ner på stan och träffa brudarna. Men jag tänkte att jag ska försöka uppdatera er på jobbfronten den här veckan för det händer lite där.
 
Hörs inom kort! ❤
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress