Modette

BJÖRK EVENT
Min nya fina logga som bästa Wictor har gjort
 
Nu har bröllopssäsongen startat på riktigt och jag märker verkligen att brudparen börjar inse att det inte är så lång tid kvar tills de ska säga "JA" till varandra. Nu börjar den riktigt roliga perioden och vi får resultat på det som vi har arbetat hårt med. Tyvärr har jag fått lite tråkiga besked kring ett av brudparen som tyvärr har valt att ställa in sitt bröllop. Men jag försöker se det från den positiva sidan att jag nu får mer tid över till de andra brudparen.
 
Jag har under senaste valt att vara lite passiv med utvecklingen av företaget och fokuserat på mina brudpar istället. Med allt som har hänt under våren så har jag inte haft ork att driva företaget framåt utan jag har försökt att fokusera på att umgås med människor som får mig att må bra. Det sägs att man måste lägga ner mer tid än andra för att lyckas men jag har valt att lägga min energi på vänner och relationer för att må så bra som möjligt. Det hade inte blivit bra om jag hade fortsatt i det tempo jag hade förra sommaren och hösten.
 
Nu under sommaren så kommer jag att fokusera till 110% på mina brudpar och uppstart med nya brudpar men efter sommaren så kommer jag att lägga fullt fokus på att utveckla företaget. Jag kommer under sommaren att försöka komma fram till vad jag vill göra med företaget, hur jag vill utvecklas och hur jag ska komma dit. Men jag ska även tillåta mig själv att njuta av sommaren och försöka vara mindre stressad än jag var förra sommaren.
 
Det blir bra det här! ❤
Cassandra

Måste bara sägs WOW vilken logga! Riktigt riktigt snygg!

Svar: Åh tack snälla, jag är SÅ nöjd med den! :)
Madeleine Björk

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress