Modette

DET HÄR MED ATT FYLLA 30...
 
Jag ÄLSKAR att fylla år och har i så många år varit taggad på att fylla 30 för jag har känt mig äldre än vad jag är. Men nu på senaste har jag faktiskt haft lite åldersnoja och ångest för att fylla 30. Det beror nog främst på att jag trodde att jag skulle ha gjort så mycket mer innan jag fyllde 30. Samtidigt är jag väldigt nöjd med livet som det är just nu och jag känner verkligen att jag håller på att bygga upp något riktigt bra.
 
Men jag kan ju inte låta bli att tycka att det är lite jobbigt att fylla 30 och vara ensam - även fast jag trivs i det just nu. Dock kommer jag inte vara ensam. Födelsedagen kommer att firas i dagarna tre. Imorgon ska vi fira lite på jobbet med kollegorna, på lördag ska jag fira med några av mina finaste vänner (några saknas 😢) och på söndag ska jag fira med närmaste familjen. Jag vet att min födelsedag kanske inte blir som jag hade tänkt eller hoppats på men jag är väldigt tacksam för alla som tar sig tid att fira med mig.
 
Jag tror att det blir bra det här ändå (jag har ju inget annat val - det går ju inte att stanna tiden). Så på söndag den 5:e maj klockan 23:56 för att vara exakt så kliver jag över det berömda 30-strecket. Så nu ska jag njuta av mina sista dagar som 20-something ❤
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress