Modette

DAGS ATT TA UPP DET HÄR IGEN?
 
Ni är så fina som tittar in här varje dag trots att bloggen har ekat tom sedan i början på sommaren. Det har hänt så mycket sedan vi sist hördes och jag ska försöka ta det steg för steg. Jag har äntligen fått lite abstinens och vill börja skriva här igen.
 
Sommaren har varit både fantastisk och utmanande. Jag har jobbat mer än någonsin samtidigt som jag pressade in en resa med M till Palma och en resa med tjejerna till Marbella. Att jonglera ett heltidsjobb, ett bröllopsjobb och samtidigt försöka hitta tid för vänner, familj och kärlek har varit ganska utmattande och det har satt sina spår.
 
Efter semestern som jag inte alls kände mig utvilad ifrån började jag fundera på hur jag skulle göra med allt. Att jobba så som jag gjorde var inte hållbart och både min kropp och knopp bad om förändring. Sagt och gjort, någon vecka efter att jag kommit tillbaka från "semestern" så följde jag min magkänsla och gick till min chef och sade upp mig. Jag var trött på att inte lyssna på vad mitt hjärta ville och nu när jag tänker efter så var hela min kropp trött på att slitas mellan ett heltidsjobb som inte riktigt passade mig och mina drömmar. Jag är idag tacksam för att jag tog det här beslutet och för att jag drog i handbromsen innan det var för sent.
 
Allt i mitt liv har blivit lugnare de senaste veckorna och jag tror att min kropp behövde vila. Så pass mycket att när jag väl tog det lugnt så kollapsade min kropp ihop och jag hamnade på akuten två gånger. Det var som tur var inget allvarligt och jag börjar sakta men säkert må bättre. 2019 har verkligen varit ett utmanade år men jag är så sjukt tacksam för allt jag har varit med om och allt som har lett mig till där jag är idag.
 
Det är så kul att vara tillbaka och jag hoppas att ni vill fortsätta titta in här framöver för jag har massa roliga saker som jag vill berätta för er! ❤
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress