Modette

JAG VILL INTE VARA BRÖLLOPSKOORDINATOR LÄNGRE
(null)
 
(null)
 
HERREGUD JAG SA DET HÖGT!
 
Jag har suttit med det här inlägget ett tag och jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig. Jag tycker verkligen att det är superkul att jobba med bröllop MEN jag har börjat inse att jag kanske inte vill jobba som bröllopskoordinator längre. Det känns som ett nederlag att skriva det här och det känns som att jag har lurat både mig själv, min mentor och mina brudpar. Det kanske låter värre än vad det är men efter den här sommaren insåg jag vad det är jag brinner för inom bröllop. Jag har kommit fram till att det inte är projektledningen och koordineringen av leverantörer som jag drömmer om.
 
Jag hade ett mentorsamtal tillsammans med Johanna för ett tag sedan och hon fick mig att landa i min nya dröm. Hon fick mig att inse att det är okej att ändra sin dröm och att jag aldrig hade kommit fram till att det är just det här jag vill jobba med om jag inte hade utbildat mig till koordinator och jobbat två säsonger med bröllop.
 
Jag försöker fortfarande att landa i allt jag vill göra och jag tänkte att jag ska försöka ta med er på resan. Vi pratar mer snart kring vad det är jag faktiskt vill göra och hur jag kom fram till det.
 
Julia Rudd

Men hallå! I egenskap av brud som fått äran att ha dig som koordinator så kan jag säga att här är det ingen som känner sig lurad iaf! Snarare så tacksam och lyckligt lottad som lyckades pricka in vårt bröllop under den tiden som du ville vara koordinator 😍 ska bli spännande att se vad du tar dig för härnäst ❤️ Kram Julia

Svar: Tack för de peppande orden fina du! <3
Madeleine Björk

Josefin

Du är SÅ modig!! Inget annat! Och du kommer lyckas galant med allt du tar dig för ❤️❤️

Svar: Tack så mycket för pappande ord fina du! <3
Madeleine Björk

Helena

Spännande!! Modigt att våga följa sin magkänsla - det leder ofta till något bra dessutom 😍🎉

Helena

Spännande!! Modigt att våga följa sin magkänsla - det leder ofta till något bra dessutom 😍🎉

Svar: Tack för de peppande orden <3
Madeleine Björk

Disa Svensson


Hej!
Julklappstips från en fattig student <3
Jag handlar från butiker via: www.refunder.se/b/Spara50
Dessa är mina favoritbutiker

Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Lyko:
https://referme.to/9vACAmo

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress